.

.

Бостон Опрема G1051LH Црв Опрема, Web, 14.5 ПА Притисок Агол, 0.500 се Роди, 30:1 Сооднос, 30 ЗАБИ, LH

Бостон Опрема G1051LH Црв Опрема, Web, 14.5 ПА Притисок Агол, 0.500 се Роди, 30:1 Сооднос, 30 ЗАБИ, LH

DEN 1233.84

Од стока
Во продавницата

Парење црв е 12 ДП, ЕДИНСТВЕНА НИШКА.O/P Оценка (LB-IN) : 147.0 фунти по инч.Пакет Димензија : 10.668 сантиметри L x 10.414 сантиметри W x 10.922 сантиметри H. Земја на Потекло : сад.ЦРВ ОПРЕМА, 12 ДП, 14.5 ПА, 30 ЗАБИ, LH, ЛЕАНО ЖЕЛЕЗО.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне