.

.

GloveGlu Мажите МЕГА + Аква Пакет Торба Megagrip Aquagrip 120ml Шише Подобри Голман Ракавици Зафат, Црна, Една Големина

GloveGlu Мажите МЕГА + Аква Пакет Торба Megagrip Aquagrip 120ml Шише Подобри Голман Ракавици Зафат, Црна, Една

DEN 919.44

Од стока
Во продавницата

Ракавица glu Мега зафат и на Аква зафат пакет, 2 полна големина 120ml шишиња на Ракавица glu е најновите иновации.Тоа е време да се оживее оние голман ракавици. 1 x 120ml Ракавица glu МЕГА зафат : се за 25% посилна од оригиналот за максимална контрола преродба.Развиен со потребата на еден чувар во умот.Може да се применува пред или во текот на играта и е подеднакво ефикасни во влажни или суви услови.Совршен пакет за да имате во вашата спортска торба.AQUAGRIP - ракавица glu АКВА зафат е формулиран за да се подобри зафат на било голман ракавици на суво, но особено, во влажни временски услови.Тоа може да се применува пред или во текот на играта и е погоден за секаков вид на гол ракавица дланка.Мега зафат беше развиен со потребите на голманите во умот.Gloveglu мега зафат го подобрува канџите на било голман ракавици со својата единствена формула.Оваа ракавица glu може да се применува пред или во текот на играта и е подеднакво ефикасни во влажни или суви услови.Погоден за секој тип на фудбал ракавица дланка.Најчесто се користат за носење на обука ракавици како формула е 25% посилна од оригиналот за максимална контрола преродба.Аква зафат е 120ml прст спреј.Погоден за секој тип на голман ракавици дланка.Идеален за влажни временски услови.Тоа може да се применува пред или во текот на играта и е погоден за секаков вид на гол ракавица дланка.120ml прст спреј.Погоден за секој тип на голман ракавици дланка.Идеален за влажни временски услови.Gloveglu Megagrip и Aquagrip пакет, 2 полна големина 120ml шишиња на Gloveglu е најновите иновации 1 x 120ml Gloveglu MEGAgrip : 25% посилна од оригиналот за максимална контрола преродба.Развиен со потребата на еден чувар во умот.Може да се применува пред или во текот на играта и е подеднакво ефикасни во влажни или суви услови. 1 x 120ml Gloveglu Aquagrip : gloveglu AQUAgrip е формулиран за да се подобри зафат на било голман ракавици на суво, но особено, во влажни временски услови.Тоа може да се применува пред или во текот на играта и е погоден за секаков вид на гол ракавица дланка.Megagrip е 120ml прст спреј.Погоден за секој тип на голман ракавици дланка.Најчесто се користат за носење на обука ракавици.Aquagrip е 120ml прст спреј.Погоден за секој тип на голман ракавици дланка.Идеален за влажни временски услови.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне