.

.

Flex Двојно Зашилени Игли (НИ 11/8 mm)

Flex Двојно Зашилени Игли (НИ 11/8 mm)

DEN 432.00

Од стока
Во продавницата

3 флексибилни, меѓусебно двојно зашилени игли замени традиционалните цврсти Двојно Поени за полесно, неспокојот плетење и помалку игла промени по круг.Секој FLEX Двојно Зашилени Игли е составен од 3" флексибилни мозок и 2 Денис Остри Краток Совет игли.FLEX игли се 8.5 инчи (22 см) долго за НАС 5/3.75 мм-10/6mm и 9.5 инчи (24 см) долго за НАС 10.5/6.5 mm-15/10мм.Компатибилен со било Денис Меѓусебно Плетење и Капчиња во собата.Направени во САД и гарантира со нормален крои употреба.Ново!FLEX Двојно Зашилени Игли замени традиционалните двојно поени со пофлексибилен пристап за плетење мали проекти во круг.Меѓусебно со сите Денис производи, овој сет од 3 флексибилни двојно зашилени игли функции на ист начин како и стандардните 4 или 5 цврсти двојно зашилени игли но без чести игла промени.Поделба бода еднакво на две игли, тогаш поврзана со третиот.Поставете ги вклучува 3 FLEX Двојно Зашилени Игли (DPNs), составен од Денис Остри Кратки Совети и 3 инчи (8 cm) канапи.Остри Кратки Совети се 2.75 инчи (7 см) за НАС 5/3.75 мм-10/6mm игли и 3.25 инчи (8 cm) долго за НАС 10.5/6.5 mm-15/10мм.FLEX игли се 8.5 инчи (22 см) долго за НАС 5/3.75 мм-10/6mm и 9.5 инчи (24 см) долго за НАС 10.5/6.5 mm-15/10мм.Компатибилен со било Денис Меѓусебно Плетење и Капчиња во собата.Направени во САД и гарантира со нормален плетење употреба.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне