.

.

02-36 10 КОМПЈУТЕРИ/многу Магла F5 5mm 4pin Црвена Зелена Сина RGB LED Заеднички Anticathode Тробојка Емитира Светла Диоди

02-36 10 КОМПЈУТЕРИ/многу Магла F5 5mm 4pin Црвена Зелена Сина RGB LED Заеднички Anticathode Тробојка Емитира

DEN 213.12

Од стока
Во продавницата

02-36 10 КОМПЈУТЕРИ /многу Магла F5 5mm 4pin Црвена Зелена Сина RGB LED Заеднички anticathode Тробојка Емитира Светла Диоди. 02-36 10 КОМПЈУТЕРИ /многу Магла F5 5mm 4pin Црвена Зелена Сина RGB LED Заеднички anticathode Тробојка Емитира Светла Диоди.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне