.

.

Symbiotics Colostrum Plus, Портокал Crème, 120 Chewable Јазичиња

Symbiotics Colostrum Plus, Портокал Crème, 120 Chewable Јазичиња

DEN 536.88

Од стока
Во продавницата

Природата е Првиот Имунолошка Одбрана.Одличен за Детска Премногу!. 25% Ig G Антитела.Поддржува Здрав Имунолошки Одговор.Поддржува Нормална Тракт Здравје.Природата е Прв на Имунолошкиот систем за Одбрана Голема за Деца Премногу! 25% Ig G Антитела Поддржува Здрав Имунолошки Одговор Поддржува Нормална Тракт Здравје Глутен Слободни Додаток во Исхраната Имунолошки Фактори за Квалитет, Чистота Assured Symbiotics Colostrum Plus карактеристики за повикување на природните Имунолошки Фактори, како што се Immunoglobulins, кои се видови на протеини кои се користат од страна на имунолошкиот систем да ги идентификуваат и да се неутрализира странски објекти, како и Lactoferrin, кој е мултифункционален протеини и Proline Богати Polypeptides, кои имаат многу моќен ефект во активно modulating имуниот одговор.Имунолошки Фактори се наоѓаат во Symbiotics Colostrum Plus имаат двојна акција ефект, работи систематски низ телото, како и тракт, со одржување на здрава цревната флора во нормален тракт.Под Symbiotics етикета, минималните нивоа на овие важни Имунолошки Фактори се потврдени од страна на лабораторија за тестирање.Квалитет и Чистота Увери.Нашите colostrum е снабден исклучиво од првиот milkings на крави не се третирани со r BST на USDA Одделение На Млекарници.Сите colostrum е лабораторија тестиран и потврден за слободни од пестициди и антибиотици.Секое шише е двојно запечатени за квалитет и безбедност.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне