.

.

A-Tech 32GB RAM меморија за Lenovo ThinkPad P15v Генералот 2 (1 x 32GB) DDR4 3200 MHz PC4-25600 Не-ECC Unbuffered SODIMM 260-Pin Лаптоп, Лаптоп КОМПЈУТЕР Меморија Надградба Стап Модул

A-Tech 32GB RAM меморија за Lenovo ThinkPad P15v Генералот 2 (1 x 32GB) DDR4 3200 MHz PC4-25600 Не-ECC Unbuffered

DEN 4319.52

Од стока
Во продавницата

32 GB Еден DDR4 3200 MHz PC4-25600 Не-ECC Unbuffered SODIMM 260-Pin 1.2 V Меморија RAM меморија.Дизајниран за LENOVO THINKPAD P15v Генералот 2 (Номинална Брзина & ECC Компатибилност се ПРОЦЕСОРОТ зависни.Ве молиме да се провери можностите на вашиот систем пред да се купат).MPNs : 21 A9002 VUS 21 A9002 WUS 21 A9002 XUS 21 A9002 YUS 21 A90030 US 21 A90031 US 21 A90032 US 21 A90033 US 21 A90034 US 21 A90035 US 21 A90036 US 21 A90037 US 21 A90038 US 21 A90039 US 21 A9003 AUS 21 A9003 BUS 21 A9003 CUS 21 A9003 DUS 21 A9003 EUS 21 A9003 FUS 21 A9003 GUS 21 A9003 HUS.MPNs : 21 A9003 JUS 21 A9003 KUS 21 A9003 LUS 21 A9003 MUS 21 A9003 NUS 21 A9003 PUS 21 A9003 QUS 21 A9004 GUS 21 A9004 HUS 21 A9004 JUS 21 A9004 KUS 21 A9004 LUS 21 A9004 MUS 21 A9004 NUS 21 A9004 PUS 21 A9004 QUS 21 A9004 RUS 21 A9004 SUS 21 A9004 TUS 21 A9002 VCA 21 A9002 WCA 21 A9002 XCA.A-Tech Бренд Доживотна Гаранција + Бесплатно Во Сад Врз Основа На Техничка Поддршка.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне