.

.

Sprinkler Цевка Менгеме Оган Заптивка Линискиот Железна Спојка за Firefighting - Црвена, DN89

Sprinkler Цевка Менгеме Оган Заптивка Линискиот Железна Спојка за Firefighting - Црвена, DN89

DEN 93.36

Од стока
Во продавницата

60mm-165mm Кол, 8 големина на располагање висок квалитет спојки стегач за Оган Sprinkler Цевки.Бренд нови со заптивка.Нодуларен Железна конструкција.Не-води портокалова боја.Материјал : Железо.Опис : - 60mm-165mm Кол, 8 големина на располагање висок квалитет спојки стегач за Оган Sprinkler Цевки - Сосема нови со заптивка.Нодуларен Железна конструкција.Не-води портокалова боја. - Номинален притисок : 2.5 mpa - Големина на Табелата : - DN159 - Номинален дијаметар : 150mm, Цевки надворешниот дијаметар : 159mm, најголемиот надворешни димензии L (mm) : 243, Максимална надворешни димензии H (mm) : 48, Вкупните димензии (mm) : 191 - DN108 - Номинален дијаметар : 100mm, Цевки надворешниот дијаметар : 108mm, најголемиот надворешни димензии L (mm) : 184, Максимална надворешни димензии H (mm) : 48, Вкупните димензии (mm) : 134 - DN165 - Номинален дијаметар : 150mm, Цевки надворешниот дијаметар : 165mm, најголемиот надворешни димензии L (mm) : 252, Максимална надворешни димензии H (mm) : 48, Вкупните димензии (mm) : 199 - DN89 - Номинален дијаметар : 80mm, Цевки надворешниот дијаметар : 89mm, најголемиот надворешни димензии L (mm) : 155, Максимална надворешни димензии H (mm) : 45, Вкупните димензии (mm) : 112 - DN114 - Номинален дијаметар : 100mm, Цевки надворешниот дијаметар : 114mm, најголемиот надворешни димензии L (mm) : 193.5, Максимална надворешни димензии H (mm) : 48, Вкупните димензии (mm) : 143 - DN76 - Номинален дијаметар : 65mm, Цевки надворешниот дијаметар : 76mm, најголемиот надворешни димензии L (mm) : 138, Максимална надворешни димензии H (mm) : 44, Вкупните димензии (mm) : 97 - DN60 - Номинален дијаметар : 50mm, Цевки надворешниот дијаметар : 60mm, најголемиот надворешни димензии L (mm) : 125, Максимална надворешни димензии H (mm) : 44, Вкупната димензија (mm) : 84 - DN140 - Номинален дијаметар : 125mm, Цевки надворешниот дијаметар : 140mm, најголемиот надворешни димензии L (mm) : 220, Максимална надворешни димензии H (mm) : 48, Вкупните димензии (mm) : 172 Package Вклучува : 1 Парче Спојка.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне