.

.

Intermatic Ig120Rsm20 Surge Protector Модул, Потрошен 20Ka Во/100Ka Sccr за Ig2280 Серија

Intermatic Ig120Rsm20 Surge Protector Модул, Потрошен 20Ka Во/100Ka Sccr за Ig2280 Серија

DEN 1766.88

Од стока
Во продавницата

Потрошен Модул Замена За Ig2280 Серија Пренапони Уред-Потрошен Модули.На Intermatic Ig120 Rsm20 Е Потрошен Модул Замена.Има 20 Ka Номинална Испуштање И 100 Ka Краток Спој Струја Оценка.Овој Модел Е Специјално Дизајниран За Ig2280 Серија Пренапони Заштитни Уреди.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне