.

.

9626B-A-0440 Swage ќор-сокак 1/4 Хексадецимален x 1/4 Алуминиум Позлатен - Многу 24#3978 - Неискористени, Неоштетени Објект

9626B-A-0440 Swage ќор-сокак 1/4 Хексадецимален x 1/4 Алуминиум Позлатен - Многу 243978 - Неискористени, Неоштетени

DEN 1509.60

Од стока
Во продавницата

9626 B-A-0440 Swage ќор-сокак 1/4 Хексадецимален x 1/4 Алуминиум Позлатен - Многу 24 #3978. Материјали кои се произведени според висок технолошки стандарди.Производи предности лежат во широк спектар на апликации во поглед на трајност.Репро-материјал е повеќенаменски за широк спектар на апликации, како што се изградба или инженерство на мебел или транспортните објекти. 9626 B-A-0440 Swage ќор-сокак 1/4 Хексадецимален x 1/4 Алуминиум Позлатен - Многу 24 #3978.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне