.

.

Restek 24730 - PTFE Совет, Гас-Цврста Шприц - Шприц, SGE 50R-GT (50uL/R/25/50мм/2pt), PTFE Совет, Гас-Цврста

Restek 24730 - PTFE Совет, Гас-Цврста Шприц - Шприц, SGE 50R-GT (50uL/R/25/50мм/2pt), PTFE Совет, Гас-Цврста

DEN 1432.80

Од стока
Во продавницата

Шприц, SGE 50 R-GT (50u L/R/25/50мм/2pt), PTFE Совет, Гас-Тесна.Погоден за гасови или течности, за максимална пасивност.Висока точност на издаваат тома.Заменлив буриња, plungers, и совети се прошири перформанси и зголемување на цена-ефективност.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне