.

.

MACHEREY-NAGEL 761810.20 NUCLEODUR P2 HPLC Колоната, Аналитички, 5µm, 4 mm Должина, 2 mm ID, L11 USP (Пакување од 3)

MACHEREY-NAGEL 761810.20 NUCLEODUR P2 HPLC Колоната, Аналитички, 5µm, 4 mm Должина, 2 mm ID, L11 USP (Пакување

DEN 4829.76

Од стока
Во продавницата

Hydrophobic фаза со алтернативни селективност во споредба со класичните C18 измени.Поделба принцип врз основа на 2 задржување механизми : p-p интеракции и hydrophobic интеракции.Подобро задржување на ароматични и незаситени супстанции.Одлични перформанси под високо воден услови.NUCLEODUR е целосно синтетички тип Б силициум (силициум на 3-та генерација) нуди многу напредни физички својства : Потполно сферични честички форма.Извонредна површината микроструктурата.Висок притисок стабилност.Ниска метал содржина.NUCLEODUR како држава-of-the-art силициум е идеална основа материјал за модерна HPLC фази.Тоа е резултат на MACHEREY-NAGEL е пионерски истражувања во хроматографија за речиси 50 години.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне