.

.

Бин [Сет од 12] Големина: 5 H x 11 W x 10.88 D, Боја: Јасно

Бин [Сет од 12] Големина: 5 H x 11 W x 10.88 D, Боја: Јасно

DEN 4870.08

Од стока
Во продавницата

30235 SCLAR Големина : 5" H x 11" W x 10.88" D, Боја : Јасно Карактеристики : -Направени во САД. -Материјал : Пластика.Земја на Производство : -сад.Тип На Производ : -Магацинот & Висат Корпа.Капак На Располагање : -Располагање Со Капак.Пластовидно : -Да.Број на Ставки Вклучени : -12. Димензии : Големина 5" H x 11" W x 10.88" Д - вкупна Висина - Врвот до Дното : -5".Големина 5" H x 11" W x 10.88" Д - вкупна Ширина - страна на Страна : -11".Големина 5" H x 11" W x 10.88" Д - Генерално Длабочина - Напред-Назад : -10.88".Сина боја - Генерално Производ Тежина : -1.5 lbs.Боја Камен - Генерално Производ Тежина : -2.68 lbs.Големина 5" H x 6" W x 9.25" Д - вкупна Висина - Врвот до Дното : -5".Големина 5" H x 6" W x 9.25" Д - вкупна Ширина - страна на Страна : -6".Големина 5" H x 6" W x 9.25" Д - Генерално Длабочина - Напред-Назад : -9.25".Големина 5" H x 6" W x 9.25" Д - Генерално Производ Тежина : -0.64 lbs.Боја Црна - Генерално Производ Тежина : -1.67 lbs.Големина 7" H x 8.13" W x 10.75" Д - вкупна Висина - Врвот до Дното : -7".Големина 7" H x 8.13" W x 10.75" Д - вкупна Ширина - страна на Страна : -8.13".Големина 7" H x 8.13" W x 10.75" Д - Генерално Длабочина - Напред-Назад : -10.75".Големина 7" H x 16.5" W x 14.75" Д - вкупна Висина - Врвот до Дното : -7".Големина 7" H x 16.5" W x 14.75" Д - вкупна Ширина - страна на Страна : -16.5".Големина 7" H x 16.5" W x 14.75" Д - Генерално Длабочина - Напред-Назад : -14.75".

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне