.

.

AHLSTROM ФИЛТРАЦИЈА 0740-1250 Borosilicate Стакло Одделение 74 Филтер Хартија, односно 12,5 см Дијаметар (Пакување од 100)

AHLSTROM ФИЛТРАЦИЈА 0740-1250 Borosilicate Стакло Одделение 74 Филтер Хартија, односно 12,5 см Дијаметар (Пакување

DEN 938.16

Од стока
Во продавницата

Квантитативна анализа.Ниска пепел содржина 0.007%.Високо влажен-сила.Ahlstrom произведува серија на исклучително висока чистота, киселина изми филтер трудови дизајниран за употреба во аналитички и gravimetric анализа.На квалитативни оценки се произведени од врвен квалитет памук linters користење на ултра-чиста, обратна-осмоза вода и се уште се третира со разредена киселина за да се отстранат сите останатите органски и неоргански нечистотии.Сите квалитативни оценки се произведени во строго контролирани услови и опкружување кое обезбедува висока униформност и висока чистота од филтерот за да го филтрирате.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне