.

.

DEPC [Diethyl Pyrocarbonate], 5 Milliliters

DEPC [Diethyl Pyrocarbonate], 5 Milliliters

DEN 1007.76

Од стока
Во продавницата

Производ се продава за истражување или за понатамошно производство, употреба само, не за храна или дрога.Хемиска Формула : C6 H10 O5. CAS Број : 1609-47-8. Молекуларна Тежина : 162.1. Вообичаено Име : Diethyl Pyrocarbonate.Измена reagent за Неговите Tyr остатоци во протеини.Инхибитор на нуклеази.DEPC третирана вода се користи во ракување на РНК во лабораторија за да се намали ризикот од РНК се деградирани од страна на RNases.Супстанција Име : Diethyl Pyrocarbonate CAS Број : 1609-47-8 Молекуларна Формула : C6 H10 O5 Молекуларна Тежина : 162.1.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне