.

.

МЕНЕ-8111 Клипот Еден Граница Вклучите 1NC+1NO за CNC Мелница 3D Печатач Вратата се Префрлите

МЕНЕ-8111 Клипот Еден Граница Вклучите 1NC+1NO за CNC Мелница 3D Печатач Вратата се Префрлите

DEN 458.40

Од стока
Во продавницата

Модел : МИ-8111; Клипот Тип.Висок квалитет на вградени во основните прекинувач со добра електрична спроводливост.Во можност да го издржат некои washdowns, шок и вибрации.Лесен-за-жица, непречено функционирање и сигурен.Примена на печатач ,3 D принтер,endstop,CNC рутер,светлина прекинувач,wobble светлина,автоматски провизии светлина прекинувач,гаража врата,врата управувана прекинувач,плакарот на врата прекинувач,вратата се префрлите.Спецификација : Име на Производ : Граница Вклучите Модел : МИ-8111 Actuator Тип : Клипот Тип Оценет Напон : 5 A 250 V AC / 0.4 А 115 V DC Контакт Конфигурација : 1 NC+1 NO клипот управувана од страна на хидрауличен притисок или воздух цилиндар моќ детектира позиции многу прецизно.Клипот мора да биде инсталиран според движењето на куче значи дека погрешен оптоварување не ќе му се изрече на клипот.Оперативни Карактеристики : НА max. : 1100g (10.78 N) RF мин. : 250g (2.45 N) за ВОНРЕДНИ max. : 2mm ОТ мин. : 0.6 mm MD max. : 1mm OP : 26+/-0.8 mm Опис : Двојно коло граница вклучите со изгради-во двоен полињата за механизам.Zine легура и интензивна пластични школка, силна и hightly цврста градба.Непречено функционирање со highter OT.Дувачкиот контакти со 30% сребро содржани.Лесен-за-жица дизајн.Оваа Граница Вклучите може да се широко се користат во разни механички да ја следи позицијата на подвижни делови на машини и контрола коло и помошни коло за терминал граница заштита.

Карактеристиките

Product Name:
Limit Switch
Model:
ME-8111
Actuator Type:
Plunger Type
Rated Voltage:
5A 250V AC / 0.4A 115V DC
Contact Configuration:
1NC+1NO
The plunger operated by hydraulic pressure or air cylinder power detects positions highly accurately. :
The plunger must be installed according to the movement of the dog so that an incorrect load will not be imposed on the plunger. :
Operating Characteristics:
OF max.:
1100g (10.78N)
RF min.:
250g (2.45N)
PT max.:
2mm
OT min.:
0.6mm
MD max.:
1mm
OP:
26+/-0.8mm
Description:
Double circuit limit switch with build-in double reed mechanism. :
Zine alloy and intensive plastic shell, strong and hightly rigid construction. :
Smooth operation with highter OT. :
Brass contacts with 30% silver contained. Easy-to-wire design. :
This Limit Switch can be widely used in various mechanical to monitor the position of moving parts of machines and control circuit and auxiliary circuit for terminal limit protection. :
  :
Вака можеби ќе ви се допадне