.

.

HAILAN-H Длабочина Finders LCD Преносни Риба Пронаоѓач Длабочина Пронаоѓач 200KHz/83KHz Dual-Sonar Фреквенција 100 Откривање Мраз Риболов за Рекреативен Риболов

HAILAN-H Длабочина Finders LCD Преносни Риба Пронаоѓач Длабочина Пронаоѓач 200KHz/83KHz Dual-Sonar Фреквенција

DEN 1986.96

Од стока
Во продавницата

★LCD екран со течни кристали, може да обезбеди кристално јасни слики и одличен целна поделба. ★Здрав дизајн погоден за разни риболов средини. ★Може да открие и да се прикаже подводни преглед, водата, длабочина, температура на водата, риба големина и риба длабочина. ★На осветленоста на екранот може да се прилагоди.Лесно се читаат податоци во текот на ноќта или во сонцето. ★Можете да не контактирате во било кое време ако наидат на проблеми во текот на процесот на купување, ние ќе ви одговори на вас како е можно поскоро и да ги реши тоа за вас.Спецификација : 1) Дисплеј : 2.2 инчи висок контраст Dot matrix FSTN LCD2) Назад осветлување : вклучување/исклучување На Бела LED3) Длабочина Способност : Кабел трансдуцерот 328feet(100)4) Sonar Покриеност : 60degrees зрак агол во 83 Khz/20degrees зрак агол во 200 Khz5) Моќ : 4*AAA алкална батерија(не се вклучени)6) Постоечкиот&Waterproofdesign 7) Водата, длабочина,температура на водата, риба локација, дното контура може да биде постојано се добиени од водата 8) Корисникот за избор на чувствителност,зум,единици,длабочина опсег,плитки алармот,риба икона,риба алармот,и табелата брзина setting9) Вграден во меморија продавници sonar поставување кога рибите во него е вклучена off10) Оперативна Температура : 14°F до 122°F(-10°C 50°C)трансдуцерот може да детектира вода до 100m1.Вода длабочина 2. Батеријата indicator3.Температурата на водата 4.Sensitivity5.Површината на водата линија 6.Горниот зум range7.83 KHz широк зрак риба икона 8.мали риби икона (200 KHz тесен)9.Дното контура 10. Голема риба икона (200 KHz тесен)11. Sonar фреквенција 12. Медиум риба икона (200 KHz тесен)13.Моќ/Мени Копче 14. Долниот зум range15.Лева Стрелка 16.Десно Стрелките.

Карактеристиките

1) Display:
2.2inch high-contrast Dot matrix FSTN LCD
2) Back lighting:
On/off White LED
3) Depth Capability:
Cable transducer 328feet(100m)
4) Sonar Coverage:
60degrees beam angle in 83Khz/20degrees beam angle in 200Khz
5) Power:
4*AAA alkaline battery(not included)
6) Floating&Waterproofdesign :
7) Water depth,water temperature, fish location, bottom contour can be constantly obtained from the water :
8) User selectable sensitivity,zoom,units,depth range,shallow alarm,fish icon,fish alarm,and chart speed setting :
9) Built in memory stores sonar setting when the fish finder is turned off :
10) Operational Temperature:
14°F to 122°F(-10°C to 50°C)
The transducer can detect water up to 100m :
1.Water depth :
2. Battery indicator :
3.Water temperature :
4.Sensitivity :
5.Water surface line :
6.Upper zoom range :
7.83KHz wide beam fish icon :
8.small fish icon (200KHz narrow) :
9.Bottom contour :
10. Large fish icon (200KHz narrow) :
11. Sonar frequency :
12. Medium fish icon (200KHz narrow) :
13.Power/Menu Key :
14. Lower zoom range :
15.Left Arrow :
16.Right Arrow :
Вака можеби ќе ви се допадне