.

.

MuxLab 4x4 HDMI 2.0 4K 60hz Матрица Switcher | IR-Далечински | Поддржува 4K@60Hz | 4:4:4 | HDR | 4 во 4 Од | Без Возач | Контрола со IR-Далечински | RS232 | TCP/IP & Притисни Копче | Switcher и Splitter

MuxLab 4x4 HDMI 2.0 4K 60hz Матрица Switcher | IR-Далечински | Поддржува 4K@60Hz | 4:4:4 | HDR | 4 во 4 Од |

DEN 7896.00

Од стока
Во продавницата

4x4 HDMI SWITCHER 4 во 4 ОД – Поврзете се до четири HDMI влез извори на четири излезни прикажува.Матрицата Switcher обезбедува switcher и splitter функции и самостојно може да дистрибуирате било каков извор на било кој од четири HDMI прикажува или дистрибуира 1 извор на повеќе монитори.HDMI 2.0 СТАНДАРДОТ Поддржува 4 K@60 Hz 4 : 4 : 4 плус сите 3 D формати со EDID управување.Поддржува 4 K x 2К@60 4 : 2 : 0 за компатибилност со HDBT полнила.HDCP 2.2 согласност, HDR 4 : 2 : 2 12 малку.Поддржува LPCM 7.1 CH, Dolby True HD, Dolby Digital Plus, Dolby Atmos, DTS-HD Master Audio & DTS : X. Уживаат јасно аудио и видео.ПЕТ ПРЕФРЛУВАЊЕ ОПЦИИ - Било извор е достапен во секое време со избирање на тоа преку доставени IR-Далечински Управувач, RS232, TCP/IP, Веб GUI контрола или со користење на копче копчиња на предниот панел.Без возач.Лесно да се постави.ШИРОК КОМПАТИБИЛНОСТ – Четири HDMI влез извори (PS5, Xbox X, Switch, Лаптоп, Компјутери, DVD плеер, Игри Конзола, Media Player, Кабловска сандаче или други HDMI-от уреди) до четири HDMI излез дисплеи (4 K/HD ТВ, 1080 PTV, Проектори, Apple TV, Samsung ТЕЛЕВИЗОР, Лаптоп, Монитори, Екрани и многу други HD Уреди).На 4x4 HDMI Матрица, 4 K/60 (4 : 4 : 4) (модел : 100508) се поврзува четири HDMI извори четири прикажува.Оваа матрица обезбедува четири HDMI излези поддршка до 4 K/60 (4 : 4 : 4), плус сите 3 D формати, како и поддршка EDID управување.Таа работи со Blu-Ray плеери, медија плеери/streamers, камери, set-top кутии, домашно кино системи, и конзоли за игри кои се поврзете со HDMI екранот.Секој изворен код е достапен на сите времиња од страна на било која се прикаже со избирање на тоа преку доставени IR-Далечински Управувач, RS-232, TCP/IP или со користење на копче копчиња на предниот панел.Станбен и деловен AV системи, во Училница и системите за обука, Digital signage, Соработка КОМПЈУТЕР системи и повеќе.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне