.

.

Dickson SC397 Табелата Рекордер, 76° до +122°F/+25° до +50°C

Dickson SC397 Табелата Рекордер, 76° до +122°F/+25° до +50°C

DEN 6892.08

Од стока
Во продавницата

5 температура се движи. 24 часа/7 ден switchable. °F/°C switchable.Лесно да се калибрира.Ова нуди на корисниците на точност и резолуција потребни за регулаторна усогласеност и контрола на квалитетот.Оваа обновливи рекордер има солиден случај кој е погоден за транспорт и складирање апликации.Карактеристики вклучуваат °F/°C, а 24 часа/7 ден switchable options (опции), security слотови за снимачот за безбедност и специјални движи за фрижидери, замрзнувачи, инкубатори и амбиентални услови.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне