.

.

NB Корп SWF12WUU 3/4 ID Круг Страната Двојно-Широк Тип Линеарна Имајќи W/Печати, Челик

NB Корп SWF12WUU 3/4 ID Круг Страната Двојно-Широк Тип Линеарна Имајќи W/Печати, Челик

DEN 1910.40

Од стока
Во продавницата

СТАТИЧКИ ТОВАР LBS. : 615.97. ПРОИЗВОДИТЕЛОТ ДЕЛ БРОЈ : SWF12 WUU.БРЕНД : NB Corporation.МАТЕРИЈАЛ : Челик.Д-Р ТОЛЕРАНЦИЈА : 0-0.0005".NB Корп SWF12 WUU 3/4" ID Круг Страната Двојно-Широк Тип Линеарна Имајќи W/Печати, Steel The слајд буш е линеарно движење механизам кој го користи оборотните топката елементи за да се постигне непречено движење и ниска триење.Спецификација : STATIC LOAD LBS. : 615.97 ПРОИЗВОДИТЕЛОТ ДЕЛ БРОЈ : SWF12 WUUBRAND : NB Corporation MATERIAL : Steel DR ТОЛЕРАНЦИЈА : 0-0.0005"D : 1.25"ДИНАМИЧКО ОПТОВАРУВАЊЕ LBS. : 307.98 lbs.БРОЈ НА ТОПКАТА КОЛА : 5t : .3125"д-р : 0.75"X X X X X Y x Z : .2188" x .3438" x .2031"ПРИРАБНИЦА P. C. D. : 1.718"ОПИС : Круг Страната Двојно-Широк Тип Линеарна Имајќи W/Seals Df : 2.1875"Д ТОЛЕРАНЦИЈА : 0-0.00075"ID : 3/4 L : 3.0937 Спецификација : STATIC LOAD LBS. : 615.97 ПРОИЗВОДИТЕЛОТ ДЕЛ БРОЈ : SWF12 WUUBRAND : NB Corporation MATERIAL : Steel DR ТОЛЕРАНЦИЈА : 0-0.0005"D : 1.25"ДИНАМИЧКО ОПТОВАРУВАЊЕ LBS. : 307.98 lbs.БРОЈ НА ТОПКАТА КОЛА : 5t : .3125"д-р : 0.75"X X X X X Y x Z : .2188" x .3438" x .2031"ПРИРАБНИЦА P. C. D. : 1.718"ОПИС : Круг Страната Двојно-Широк Тип Линеарна Имајќи W/Seals Df : 2.1875"Д ТОЛЕРАНЦИЈА : 0-0.00075"ID : 3/4 L : 3.0937.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне