.

.

Cytiva 17-1194-01 Hiprep 26/60 Sephacryl S-100 ЧАС, Пред Спакувани Гел Филтрација Колони, 320mL

Cytiva 17-1194-01 Hiprep 26/60 Sephacryl S-100 ЧАС, Пред Спакувани Гел Филтрација Колони, 320mL

DEN 78.00

Од стока
Во продавницата

Максимална обнова и минимум неспецифични адсорпција со долга-терминот хемиски и физички стабилноста кои произлегуваат од хидрофилна, крути алил dextran/bisacrylamide матрица.Гел филтрација колони за ниска до средна притисок ÄKTA системи.Добро воспоставени во индустриското производство.На Hi Prep Sephacryl серија нуди на релијабилни separations над широк молекуларна тежина опсег.Удобен, prepacked Hi Prep Sephacryl колони забрза протеини прочистување.Cytiva 17-1194-01 Hiprep 26/60 Sephacryl S-100 ЧАС, Пред Спакувани Гел Филтрација Колони, 320m L.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне