.

.

ИНДУСТРИСКИ MRO 1.5S151CSRM0/05U NSNP-ОЕМ

ИНДУСТРИСКИ MRO 1.5S151CSRM0/05U NSNP-ОЕМ

DEN 7656.00

Од стока
Во продавницата

NSFS – Нова Вишок на Фабрички Запечатени (ОЕМ).NSMP – Нова Вишок на Производителот Пакет (ОЕМ).NSNP – Нова Вишок Нема Производителот Пакет (ОЕМ).NUPI - Нови Некористени Претходно Инсталирани (ОЕМ).REMAN – Remanufactured Како Нова (ОЕМ).ВЕНТИЛ, 1-1/2".

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне