.

.

ИНДУСТРИСКИ MRO ООП-7RS 150MM NSNP-ОЕМ

ИНДУСТРИСКИ MRO ООП-7RS 150MM NSNP-ОЕМ

DEN 3072.00

Од стока
Во продавницата

NSFS – Нова Вишок на Фабрички Запечатени (ОЕМ).NSMP – Нова Вишок на Производителот Пакет (ОЕМ).NSNP – Нова Вишок Нема Производителот Пакет (ОЕМ).NUPI - Нови Некористени Претходно Инсталирани (ОЕМ).REMAN – Remanufactured Како Нова (ОЕМ).РУПТУРА ДИСК НОСИТЕЛОТ, 150 MM.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне