.

.

ИНДУСТРИСКИ MRO RF17DT71D4-KS 460V 1А NSNP-ОЕМ

ИНДУСТРИСКИ MRO RF17DT71D4-KS 460V 1А NSNP-ОЕМ

DEN 16560.00

Од стока
Во продавницата

NSFS – Нова Вишок на Фабрички Запечатени (ОЕМ).NSMP – Нова Вишок на Производителот Пакет (ОЕМ).NSNP – Нова Вишок Нема Производителот Пакет (ОЕМ).NUPI - Нови Некористени Претходно Инсталирани (ОЕМ).REMAN – Remanufactured Како Нова (ОЕМ).МОТОР, 460 V, 1 A, .5 HP, 1700 RPM.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне