.

.

ИНДУСТРИСКИ MRO 536381 HT96LTX NSNP-ОЕМ

ИНДУСТРИСКИ MRO 536381 HT96LTX NSNP-ОЕМ

DEN 6264.00

Од стока
Во продавницата

NSFS – Нова Вишок на Фабрички Запечатени (ОЕМ).NSMP – Нова Вишок на Производителот Пакет (ОЕМ).NSNP – Нова Вишок Нема Производителот Пакет (ОЕМ).NUPI - Нови Некористени Претходно Инсталирани (ОЕМ).REMAN – Remanufactured Како Нова (ОЕМ).IMPELLER.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне