.

.

Преносни Озонската Машина За Полнење Прочистувач На Воздух

Преносни Озонската Машина За Полнење Прочистувач На Воздух

DEN 839.76

Од стока
Во продавницата

Работи на принцип : O-3 steriliztion и deodorization.Големина : D : D * H = 3.4 во * 1.2 во N.W. : 5oz, Преносни : USB Полнење и 3000m Ah батерија.Moer енергија и работно време до 9 дена.О-3 : 60mg / h.Повисока концентрација, поефикасни deodorization и disinfetion. 1 : Едно-копче функционирање, Лесен за употреба. 2 : О-3 генератор има три работни модови, прилагодлив О-3 производство и работното време.Заштеда на енергија во режим : Притиснете еднаш, светлината е зелена.Машина започнува да работи за 5 минути, а потоа машината работи за 3 минути за секој 120 минути пауза.Продолжи со истата работа се додека снема на енергија.Животот на батеријата е до 9 дена.Светлината е секогаш на време на работа, и го трепка за време на пауза.Ефикасен режим : Притиснете повторно, светлината е сина.Машина започнува да работи за 10 минути, а потоа машината работи за 5 минути за секој 60 мин на пауза.Продолжи со истата работа се додека снема на енергија.На траење на батеријата е до 3 дена.Светлината е секогаш на време на работа, и менувачот за време на пауза.Временски ограничен режим : Притиснете трето, менувачот наизменично сина и зелена боја.Машина започнува да работи за 10 минути и потоа го суспендира 10 минути.Продолжи со истата работа се додека не се исклучува автоматски по 1 час.Животот на батеријата е до 10h.Трепка еднаш на секои 2 секунди за време на работа, и еднаш на секои 5 секунди за време на пауза.Исклучување : Притиснете четвртото место.О-3 има силна оксидативниот распаѓање способност, и може брзо и целосно deodorize и disinfet.Тоа исто така може да чувате храната свежа.Сепак, О-3 е лесно да се распаднат и затоа не може да бидат зачувани.Употреба на samisoler преносни О-3 генератор машина може да произведе О-3 во секое време и секаде, ќе бидете во можност да се подобри клима, се држат настрана од инфекција и одржување на добар живот.Производ parameters Working принцип : O-3 steriliztion и deodorization.Големина : D : D * H = 3.4 во * 1.2 во N.W. : 5oz, Преносни : USB Полнење и 3000m Ah батерија.Moer енергија и работно време до 9 дена.О-3 : 60mg / h.Повисока концентрација, поефикасни deodorization и disinfetion.Лесен за користење : 1 : Едно-копче функционирање, Лесен за употреба.2 : О-3 генератор има три работни модови, прилагодлив О-3 производство и работното време.Заштеда на енергија во режим : Притиснете еднаш, светлината е зелена.Машина започнува да работи за 5 минути, а потоа машината работи за 3 минути за секој 120 минути пауза.Продолжи со истата работа се додека снема на енергија.Животот на батеријата е до 9 дена.Светлината е секогаш на време на работа, и го трепка за време на пауза.Ефикасен режим : Притиснете повторно, светлината е сина.Машина започнува да работи за 10 минути, а потоа машината работи за 5 минути за секој 60 мин на пауза.Продолжи со истата работа се додека снема на енергија.На траење на батеријата е до 3 дена.Светлината е секогаш на време на работа, и менувачот за време на пауза.Временски ограничен режим : Притиснете трето, менувачот наизменично сина и зелена боја.Машина започнува да работи за 10 минути и потоа го суспендира 10 минути.Продолжи со истата работа се додека не се исклучува автоматски по 1 час.Животот на батеријата е до 10h.Трепка еднаш на секои 2 секунди за време на работа, и еднаш на секои 5 секунди за време на пауза.Исклучување : Притиснете четвртото место.Дадената област : погоден за голем број на мали простори.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне