.

.

Мир на умот хартија инконтиненција подлога 36 листови за панталони за да Zu Lifree shift (за панталони тип)

Мир на умот хартија инконтиненција подлога 36 листови за панталони за да Zu Lifree shift (за панталони тип)

DEN 1414.08

Од стока
Во продавницата

Урината се собира подлога за lifree панталони Сигурен без лизгање Хартија панталони само Апсорбира два пати 36 листови.Урината се собира подлога за lifree панталони Сигурен без лизгање Хартија панталони само Апсорбира два пати 36 листови.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне