.

.

DC12V Турбина Црв Опрема Моторни DC Мотор Само Заклучување Реверзибилна Брзина Намалување Спектар Худ Мотори со 8мм Вратило JGY‑370 за Индустриски Материјали Диск Уредо

DC12V Турбина Црв Опрема Моторни DC Мотор Само Заклучување Реверзибилна Брзина Намалување Спектар Худ Мотори

DEN 2234.40

Од стока
Во продавницата

Широк Апликации : Турбина црв опрема мотор е погоден за паметни апарати за дома, роботи и индустриска автоматизација, итн.Цинк Легура Школка : Со цинк легура леене школка, тоа не е лесно да ' рѓа и ги кородираат, и има добра отпорност на абење.Јаглерод Четка Структура : Користење на јаглерод четка структура, има низок триење, ниска потрошувачка на енергија и ниска температура се зголеми, продолжување на работниот век.Со Излез Окно : На насочена мотор има 8мм нерѓосувачки челик излез вратило, која тече мирно и тивко.Со високи Перформанси : На моторот поддржува брзина регулатива и Г.С. и CCW, и има само заклучување на функцијата, што го прави работењето на повеќе флексибилни.Спецификација : Предмет Тип : Опрема Моторни Модел : JGY-370 Материјал : Јаглерод, цинк легура Цел : Диск уредот Прилагодливи Брзина : Поддршка Г.С. и CCW : Поддршка на Оперативен Напон : DC 12 V Излез Вратило Големина : Прибл. 8mm / 0.3 во производство вратило, М5 навој род двојно рамна положба за Намалување на Односот (Промена на Односот на) 40 65 90 150 200 260 340 600 1000 Не Оптоварување Тековната МА ≤60 ≤60 ≤60 ≤60 ≤60 ≤60 ≤60 ≤60 ≤60 Без Оптоварување Брзина на ВРТЕЖИ во минута 150 90 66 40 30 23 18 10 6 Оценет Torsion Кг.cm 0.2 0.5 0.7 2 6.7 5.3 9 15.9 26.5 Номинална Брзина на ВРТЕЖИ во минута 120 70 51 30 22 18 15 7.5 4 Номинална Струја На ≤0.6 ≤0.6 ≤0.6 ≤0.6 ≤0.6 ≤0.6 ≤0.6 ≤0.6 ≤0.6 Максимална Torsion Кг.cm 0.9 1.6 2 7.5 10 13 18 30 45 Запре Тековната 1.7 1.7 1.7 1.7 1.7 1.7 1.7 1.7 1.7 Пакет Листа : 1 x Опрема Моторни Забелешка : 1. Бидете сигурни дека напонот на моторот е точно пред употреба.Ако тоа е DC мотор, потврди дали напојување тековни е доволно. 2. Тоа не може да се користи со оптеретување.Причината за преоптоварување главно е поделена на два дела : torsion и вратило сила.Товарот torsion не смее да ја надмине оценет torsion на моторот.Вратило сила не може да го надмине axial и радијална дозволиво сила на вратило.По оптоварување е преполн, го мери тековните на моторот не може да го надмине номинална струја.Генерално, моторот мора да бидат опремени со осигурач за да се избегне оптоварување на моторот. 3. Не чувајте или работат во некоја висока температура или влажна средина, и не ставајте го во корозивни гас, кој ќе го намали ефектот на моторот.

Карактеристиките

Item Type:
Gear Motor
Model:
JGY-370
Material:
Carbon, zinc alloy
Purpose:
Drive device
Adjustable Speed:
Support
CW and CCW:
Support
Operating Voltage:
DC 12V
Output Shaft Size:
Approx. 8mm / 0.3in output shaft, M5 threaded rod double flat position
Reduction Ratio (Change Ratio) 40 65 90 150 200 260 340 600 1000 No Load Current MA ≤60 ≤60 ≤60 ≤60 ≤60 ≤60 ≤60 ≤60 ≤60 No Load Speed RPM 150 90 66 40 30 23 18 10 6 Rated Torsion Kg.cm 0.2 0.5 0.7 2 5.3 6.7 9 15.9 26.5 Rated Speed RPM 120 70 51 30 22 18 15 7.5 4 Rated Current A ≤0.6 ≤0.6 ≤0.6 ≤0.6 ≤0.6 ≤0.6 ≤0.6 ≤0.6 ≤0.6 Maximum Torsion Kg.cm 0.9 1.6 2 7.5 10 13 18 30 45 Stop Current A 1.7 1.7 1.7 1.7 1.7 1.7 1.7 1.7 1.7 :
Package List:
1 x Gear Motor :
Note:
1. Make sure that the voltage of the motor is correct before use. If it is a DC motor, confirm whether the power supply current is sufficient. :
2. It cannot be used with overload. The reason for overload is mainly divided into two parts:
torsion and shaft force. The load torsion cannot exceed the rated torsion of the motor. The shaft force cannot exceed the axial and radial allowable force of the shaft. After the load is loaded, the measured current of the motor cannot exceed the rated current. Generally, the motor must be equipped with a fuse to avoid overloading the motor.
3. Do not store or operate in a high temperature or humid environment, and do not place it in corrosive gas, which will reduce the effect of the motor. :
Вака можеби ќе ви се допадне