.

.

Убиец Филтер Замена за Главниот Филтер MF0060143

Убиец Филтер Замена за Главниот Филтер MF0060143

DEN 588.00

Од стока
Во продавницата

Со гордост се Произведени во САД.Медиуми : Microglass.Строга Контрола на Квалитетот за супериорен производ.Произведени со највисок квалитет на материјали кои се достапни на пазарот.Филтер Крос Референци p/n ГЛАВНИОТ ФИЛТЕР MF0060143. Убиец Филтер Замена за ГЛАВНИОТ ФИЛТЕР MF0060143. Убиец Филтер Производи се произведени со највисок квалитет на материјали и техники на пазарот денес.Убиец Филтер производи се подложени на ригорозни тестирање на програмата и се придржуваат повеќе ISO стандарди за филтрација.Сите предмети се означени со замена или еквивалент не се поврзани со оригинална изработка.Дел броеви се за упатување на крстот дел само.Суд е направен на овие компании само за да се идентификуваат компатибилност на Убиец Филтер, Inc.производи со ОЕМ производ; OEM не спонзорирана или одобрена од нашите филтри или производи и Убиец Филтер, Inc.не претендира да се направи производи за ОЕМ или снабдување оригиналните ОЕМ производи во повеќето случаи.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне