.

.

Amerex Сува Хемиска Оган Extinguisher - B417T - 2.5 Килограми

Amerex Сува Хемиска Оган Extinguisher - B417T - 2.5 Килограми

DEN 1128.00

Од стока
Во продавницата

Amerex Сува Хемиска Оган Extinguishers Чуваат притисок сува хемиска оган extinguishers за употреба на обичните combustibles, запаливи течности и гасови и полни со енергија електрична опрема.Карактеристики сите метални вентили и вклучува ѕид загради.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне