.

.

Роберт Sorby # PEVB Proedge V Блок Жлеб Убодни се Вклопува Proedge Острат Систем за Острење Струг Компонентите и Резба Chisels

Роберт Sorby PEVB Proedge V Блок Жлеб Убодни се Вклопува Proedge Острат Систем за Острење Струг Компонентите

DEN 958.56

Од стока
Во продавницата

На Sorby #PEVB Pro Edge Жлеб Убодни за Роберт Sorby Pro Edge Острат Систем овозможува лесно заострување на сите стандардни вртење на компонентите и резба chisels.V-форма држи алатки токму во центарот за точни и повторливи резултати.Англија.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне