.

.

YSI 065272 Brackish Вода Спроводливост Calibrator Решение, 10000 нас/см Палета, 1 Четвртиот Шише

YSI 065272 Brackish Вода Спроводливост Calibrator Решение, 10000 нас/см Палета, 1 Четвртиот Шише

DEN 17166.00

Од стока
Во продавницата

NIST-може да се следат спроводливост решенија за калибрирање и областа инструменти и лабораториски инструменти и клетки заедно за максимална точност.За да се обезбеди квалитет, YSI проверува спроводливост решенија, со посебен осврт на основните стандардни раствори според OIML препорака 56. Шишиња вклучуваат маса на корекции на температури помеѓу 20 и 30 C.Brackish вода. 10000 нас/cm Range.NIST-може да се следат спроводливост решенија за калибрирање и областа инструменти и лабораториски инструменти и клетки заедно за максимална точност.За да се обезбеди квалитет, YSI проверува спроводливост решенија, со посебен осврт на основните стандардни раствори според OIML препорака 56. Шишиња вклучуваат маса на корекции на температури помеѓу 20 и 30 C.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне