.

.

B & K ДОО 107-402NL Топката Вентил

B & K ДОО 107-402NL Топката Вентил

DEN 263.52

Од стока
Во продавницата

Кован месинг целосна порта топката вентил F. Производот е произведен во Италија.Овој производ ги исполнува клиент барање.Кован месинг целосна порта топката вентил F. I. П 600 P. S. I. nonshock WOG (1/4" преку 3"). 150 P. S. I. WSP пареа.Ги исполнува ANSI/NSF 61-1999 A (1/2" преку 2").АДС-3-88 (5 PSIG) уверение (1/4" преку 2").АДС подесувате доказ.АДС заверена на АДС B16.33 (125 PSIG) (1/2" преку 1").УЛ ЛП гас 400 P. S. I. ги Исполнува сојузна спецификација втората светска војна-V-35 B Тип II, Стил 3. Погодни за употреба со запаливи течни (1/2" преку 2").Цевка завршува во согласност со ANSI Б1.20.1. Температурата спектар -40 сте.С.да 350 сте.С.Увоз. 1/2" и 3/4" модели се исто така Дизајн Заверена од страна на Американски Гас Асоцијација за употреба со природен произведени гас до 125 PSIG на температура помеѓу -20 сте.С.150 сте.С.Овие вентили се исполнат следниве спецификации : УЛ-вода (258) 1/2"-2".FM-заштита од пожари 1/2"-2".АГА-Гас (B16.33-1981). 125 P. S. I. 1/2", 3/4".Произведен да содржат не повеќе од 0.25% пондерирана просечна доведе содржина на wetted површината.Производот е произведен во Италија .Овој производ ги исполнува клиент барање.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне